Turnaj VNOROVY 27.2.2010

28.02.2010 19:33

 V sobotu 27.2. 2010 jsme se zúčastnili turnaje mladších žáků v sálovém fotbale ve Vnorovech. V naší nominaci byli i hráči patřící do mladší kategorie -  přípravka, protože mladších žáků máme málo. Takže naše nominace vypadala takto: Radek Šopík-brankař, Vít Beníček, Vojta Buráň, Jan Šopík, Lukáš Zitterbart, Regina Flekačová, Franta Fojtík a Zdenda Moravanský.

Podle rozlosování na nás jako první čekal zápas s Orly z Moutnice. Soupeř na nás přímo vletěl, několik našich školáckých chyb a po pár minutách bylo rozhodnuto. Konečný výsledek 0:10! Asi se někteří naši hráči viděli ještě v posteli...nevadí...čekal nás další zápas proti domácím z Vnorov. Na začátku zápasu zase zbytečná chyba, ale potom celkem vyrovnaný zápas s výsledkem 0:4. Sice jsme stále nedali gól, ale hra se lepšila. Třetí zápas v turnaji nás čekal s Vizovicemi, kteří měli ve svém středu pozdějšího nejlepšího střelce turnaje "Květáka". Opět viditelné zlepšení našeho výkonu, první vstřelená branka díky Víťovi, ale soupeř byl nad naše síly.....1:5.

Čtvrtý zápas a tým Domanína proti nám přivedl trenér Zelina navrátivší se z olympiády z Vancouveru. Opět dostáváme první gól, ale kluci zabojovali a Vojta Buráň srovnává na konečných 1:1. Poslední zápas....Lomnice. Brzy dává Víťa Beníček první gól, důležitý druhý gól přidává Lukáš Zitterbart. Přidáváme další góly zásluhou Vojty Buráně a 2x Víti Beníčka. Sice potom dvakrát inkasujeme, ale vítězíme 5:2! Skvělé.

Celkově jsme skončili na 5. místě, ale na to, že Lukáš, Franta, Regča a Zdenda patří ještě věkem do přípravky je to super. Lepšili jsme se zápas od zápasu a kdyby se hrálo ještě do večera, tak snad všechno vyhrajem :-). Na závěr bych chtěl poděkovat Radku Jančářovi za velkou pomoc při přepravě hráčů na a z turnaje.

Fotky z turnaje jsou ve FOTOGALERII.

trenér Tomáš Moravanský

Zpět