Orelský vánoční fotbalový turnaj

15.01.2010 20:43


Ve středu 30.12. uspořádala místní organizace Orla Vánoční fotbalový turnaj. Turnaje, který se uskutečnil v tělocvičně Gymnázia J.A.K., se zúčastnily týmy přípravek a žáků domácího Orla Uh.Brod, Orla Domanín, Sokola Újezdce a Sokola Prakšice.

V obou kategorijích dominovali hráči Domanína, kteří ve svém středu měli i nejlepší střelce turnaje. Naši nejmenší Orli získávali první cenné zkušenosti, mnozí hráli svůj první turnaj, ale i přes slibné výkony skončili na 4. místě. Brodští orelští žáci hráli se svými soupeři vyrovnané partie a s trochou štěstí mohli pomýšlet na vyšší příčky. Vždyť v utkání s žáky Újezdce dostali vyrovnávací gól na 2:2 v posledních sekundách utkání. A tak i žáci Orla Uh.Brod obsadili čtvté místo.

Součástí turnaje byla i soutěž v žonglování s míčem. V žácích byl nejlepší Zdeněk Malina z Újezdce a v přípravce Jan Růžička z Domanína.

  V čase vánočních prázdnin si kluci s chutí zahráli a porovnali své fotbalové dovednosti, vše v duchu fair play. Pro každý tým bylo připraveno malé občerstvení a samozřejmě sladká odměna nakonec. Poděkování patří pořadatelům turnaje, rozhodčím a trenérům týmů, kteří věnovali svůj den volna pro mladé fotbalové naděje. 

výsledkyturnaje

 P1110644.jpg

výsledkyturnaje.pdf (875,4 kB)

Zpět